2. veebr 2014

Hea Lapse ja Tähekese viktoriini II voor

Viktoriini II vooru küsimused on valmis, mänguväli ootamas. Tuletan vaid meelde, et kohtume vastajatega taas 5. veebruaril, ikka saareklop.edu.ee veebilehel. Viktoriin on aktiivne 7. veebruari õhtuni. 

Infoks
  • seekord on viktoriin koostatud drive.google keskkonnas. Õpilaste nimed ja koolide nimetused on juba eelnevalt valikutes olemas. Need on tehtud I vooru kokkuvõtete tabeli andmete põhjal. (saareklop.edu.ee
  • Soovitan kasutada Internet Explorerit. I vooru ajal kurtis paar õpetajat, et sama arvuti kasutamisel tuleb järgmisel võistkonnal eelmiste vastajate vastused ette. See võib olla nii Chromes. Seda ei ole siis, kui kasutame erinevaid brausereid (Explorer, Mozilla, Chrome jms). Ja üldiselt Exploreriga seda ei juhtu ka juhul, kui toimub korduv-vastamine. 
  • Juhin tähelepanu ka sellele, et vastuse ärasaatmisel klikkida vajalikul nupul vaid 1 kord. 
  • Nüüd, II voorus, saavad võistlejad punktid. 10 enim punkte saavutanud võistkonda mõlemast vanuserühmast pääsevad finaali. Kuna 2. ja 3.klasside grupp on veel väga suur, on võimalik, et kümmet parimat veel välja ei tule.( II vooru punktid liidetakse I vooru punktidega.) Siis teeme ka III vooru, mis toimuks märtsis ja veebruarikuu Tähekese põhjal. Kõik täpsustused tulevad hiljem, pärast kokkuvõtteid. 
Soovin ilusat koolinädalat ja edukat viktoriini lahendamist! 
Virtuaalse kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: