21. apr 2014

Liikumisõpetuse ja kehalise kasvatuse ainekursus

13.-15. augustil 2014 korraldab Eesti Kehalise Kasvatuse Liit Pärnumaal, Jõulumäe Tervisespordikeskuses liikumisõpetuse ja kehalise kasvatuse ainekursuse lasteaedade ja algklasside õpetajatele ning põhikoolide kehalise kasvatuse õpetajatele.
Kursuse maht - 24 tundi.
Kursuse temaatika on orienteeritud kooli õppekavale, lasteaia liikumistunni tegevustele ning tunnivälistele tegevustele.
Programmi koostas Eesti Kehalise Kasvatuse Liidu juhatus. Aineliidul on õigus õpetajate koolitusi korraldada ja osalemisvõimalus on ka õpetajatel, kes ei ole EKKL liikmed. Kursuse lõpetaja saab vastava tunnistuse.
Õppetöö algab 13. augustil 2014. kell 13.00, enne seda registreerimine ja majutus.
Jõulumäe asukoha, majutuskohtade jms kohta lugege: www.joulumae.ee
TRANSPORT: Kas isikliku transpordiga või bussiga. Pärnust väljub Riia suunas sõitev buss Jõulumäe Tervisespordikeskuse lähedale (3 km) Metsaküla peatusesse, kust edasine transport vajadusel korraldatakse.

KURSUSE TASU: Kursuse maksumus sõltub teie poolt valitud toast ja on kas 70.-; 73.- või 80.- eur-i. Võimalus on valida ka ööbimiseta pakett, mis maksab 60 eur-i ja sisaldab koolitust ning toitlustamist kohapeal. Arve tasuda EKKL arveldusarvele 1120138071 Swedbank´a 30. juuniks 2012. Arve võib tasuda ka kohapeal sularahas.
Pereliikmete majutuse ja toidu eest tasute kohapeal Jõulumäe Tervisespordikeskusele sularahas, kuigi toidu tellite neile enne kursuse algust meie kaudu. NB! Arvestage, et Jõulumäel rahaautomaate ei ole!
TOITLUSTAMINE: 3 korda päevas, kolmapäeva lõunasöögist reede lõunani k.a. Menüü saadame enne kursust. Kohvi, teed ja vett võib keeta majas igal ajal, administraatorilt saab samuti osta nii kuumi kui ka külmi jooke ja jäätist.
ÕPPETÖÖ: toimub sõltuvalt osalejate arvust korraga kahes või kolmes rühmas ja lähtub lasteaia liikumisõpetuse ning kooli uuendatud kehalise kasvatuse ainekavadest ja tunnivälisest tegevusest. Kursuslane teeb tunniplaanis ise valiku.
Kursusel on kavas peamiselt praktilised õppused, loengud, probleemide arutelud ja kogemuste vahetamine. Eesmärgiks on pakkuda variante tundide ja tunnivälise töö mitmekesistamiseks ja huvitavamaks muutmiseks pöörates tähelepanu
- probleemsetele lastele
- loovuse arendamisele, tantsule
- liikumis- ja sportmängudele, samuti loodusliikumise erinevatele võimalustele
REGISTREERIMINE: kursustele registreerumiseks saata oma nimi ja kontaktandmed aadressil 
ekkliit@gmail.com
 või tuuli@raama.eu. Samuti palun märkida, millise hinnaga paketi valite ja kuidas kursuse eest tasute.
Täiendavad küsimused on oodatud telefoninumbril 56 668 004

Kommentaare ei ole: