4. nov 2014

eTwinningu koolitus algajatele

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA) kutsub  kõiki õpetajaid  programmi eTwinning koolitustele. Klassiõpetajatel on võimalik osaleda kahel koolitusel, üks neist toimub novembris Tallinnas ja teine Tartus.

eTwinning pakub õpilastele, õpetajatele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös IKT kaasabil.   eTwinning on suhtlusvõrgustik, mis koondab õpetajaid üle Euroopa.  Alates sellest sügisest on võimalik eTwinningu vahendusel  viia läbi ka Eesti koolide vahelisi õpiprojekte.

   „eTwinning koolitus algajatele<http://koolitus.hitsa.ee/training/71>“ 14.11-15.11 (auditoorne, Tallinnas hotellis Euroopa)
Kahepäevasel koolitusel tutvustatakse eTwinning programmi, projektõppe metoodikat ning õpiprojektide sidumist igapäevase õppetööga.  Koolitusel õpitakse tundma  eTwinning portaali võimalusi koostööpartneri leidmiseks ja projekti sõlmimiseks, samuti tutvustatakse  projektiööks sobivaid veebivahendeid  ning koostama projektiplaani.  Tutvu lisainfoga ja registreeri siin<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinningu-koolitus-algajatele>.

eTwinning koolitus I kooliastme ja lasteaiaõpetajatele“<http://koolitus.hitsa.ee/training/71>
05.12-06.12 (auditoorne, Tartus hotellis London)
Kahepäevasel koolitusel tutvustatakse eTwinning programmi ning antakse ülevaade eTwinning portaali võimalustest koostööpartneri leidmisel ning õpiprojekti läbiviimisel.  Koolitusel tutvustakse, kuidas siduda projektõpet igapäevase õppetööga lasteaias ja I kooliastmes. Samuti tutvustatakse projektitööks sobivaid veebivahendeid. Tutvu  lisainfoga ja registreeri  siin<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinningu-koolitus-i-kooliastme-ja-lasteaiaopetajatele>.

Koolitused algavad reede pärastlõunal ja kestavad laupäeva lõunani. Koolitused on tasuta, sh ka majutus.  Vajalik on eelregistreerimine.

Sellel nädalal on veel võimalik liituda veebipõhise koolitusega Koolielu portaalis.

  „eTwinning projektid koolielus<https://koolitus.hitsa.ee/training/68>“ 03.11-30.11 (veebipõhine)
Koolitusel osalejad saavad ülevaate erinevatest koostööprojektide võimalustest, õpivad koostama projektikava, seda siduma projektiideega ning tutvuvad projektitööks vajalike veebivahenditega. Tutvu lisainfoga ja registreeru siit.<http://www.innovatsioonikeskus.ee/et/sundmused/etwinning-projektid-koolielus-e-kursus-koolielu-portaalis>

Lisainfo
Elo Allemann

projektijuht
HITSA Innovatsioonikeskus
e-post elo.allemann@hitsa.ee<mailto:elo.allemann@hitsa.ee>
tel + 372 5885 6869
skype elo.allemann
Akadeemia tee 21, 12616 Tallinn

Kommentaare ei ole: