27. sept 2016

eTwinning - koolitus projektõppest

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub kõiki projektõppest huvitatud õpetajaid koolitusele „eTwinning algajatele“. Koolitus toimub 07. ja 08. oktoober 2016  Tallinnas Euroopa hotelli (Paadi 5) konverentsikeskuses.
eTwinning on programm, mis pakub õpilastele, õpetajatele, koolijuhtidele ja teistele koolitöötajatele võimaluse osaleda koolidevahelises koostöös info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kaasabil.
eTwinning annab õpetajatele suurepärase võimaluse üksteiselt õppida ja omavahel häid kogemusi jagada ning koos oma õpilastega õpiprojektides osaleda.
eTwinning toimib kui suhtlusvõrgustik, mis koondab endas õpetajaid üle Euroopa. See aitab kaasa uute õppemetoodikate kiirele levikule. Koolitusele oodatakse õpetajaid, kes soovivad alustada rahvusvahelist projektitööd programmi eTwinning raames (www.etwinning.net) ning kes pole varem eTwinningu koolitustel osalenud.

Koolitusel tutvustame
- portaali http://www.etwinning.net kasutamist ( eTwinning Live, partneriotsing, projekti sõlmimine, projektitöö administreerimine)
- kuidas integreerida rahvusvahelist projektitööd õppekavaga
- edukaid internetipõhiseid koostööprojekte, milles Eesti õpetajad osalevad
- kuidas veebipõhiseid koostööprojekte läbi viia.
Koolitajad Mari Tõnisson, Varje Tipp ja Laine Aluoja.

Palume kaasa võtta süle- või tahvelarvuti. Koolitus on õpetajatele tasuta (sh majutus), kuid vajalik on eelnev registreerumine. Palume registreeruda 03. oktoobriks 2016
Koolituse ajakava ja registreerimisinfo leiate

Grupp moodustatakse registreerumise järjekorras, kohtade arv on piiratud. Vajadusel osalejatele majutus kahekohalistes tubades hotellis Euroopa. Koolitus on õpetajatele tasuta (sh majutus), kuid kui registreerunud osaleja jätab põhjuseta ja ette teatamata koolitusele tulemata, siis esitatakse arve.

Lugupidamisega

Elo Allemann

Kommentaare ei ole: