26. jaan 2013

Tiigrihüppe Sihtasutus ootab osalema konkursil „Täna samm, homme teine“

Et innustada õpetajaid oma loodud e-õppematerjale avaldama ja jagama, korraldab Tiigrihüppe Sihtasutus neljandat korda konkursi ”Täna samm, homme teine”.


Kui kohtuvad õpetamiskunst, loovus ja lugematul hulgal võimalusi pakkuv tehnoloogia, siis võib tulemuseks olla suurepärane õppematerjal. 
Tänavu ootame konkursile veebipõhiseid tervikmaterjale kuni 25. veebruarini 2013.  Töö peab vastama Koolielu portaalis avaldatud õppematerjalide kvaliteedinõuetele ning ei või olla saanud varem rahastust mõnelt teiselt organisatsioonilt. Materjal võib olla näiteks testikogu, veebis loodud teemalehekülg, animatsioon vms. Konkursi võidutöö saab auhinnaks 1280, teise koha töö 640 ja kolmanda koha töö 320 eurot.

Varasemalt on „Täna samm, homme teine“ konkursile esitatud õppematerjale väga erinevatest valdkondadest ning koolidest üle Eesti. 2011/2012 õppeaastal võitis konkursi Paikuse põhikooli õpetaja Anne Kalmus tööga "Matemaatika veebivihik 2. klassile", 2010/2011 õppeaastal aga Gustav Adolfi gümnaasiumi õpetaja Ly Tammeriku töö "Minu esimesed sammud plokkflöödiga".

Tutvu konkursi täpsemate tingimuste ja varasemate töödega siin.

Lisainfo: Merje Pors
Haridusportaali Koolielu (www.koolielu.eepeatoimetaja

Kommentaare ei ole: