12. okt 2015

Väikese Pii suur joonistusvõistlus

Hea õpetaja,
Ugala teater ootab kõiki Eesti lapsi osalema „Väikese Pii suurel joonistusvõistlusel“, mille tööde põhjal valmib osa teatri jõululavastuse Timo Parvela „Väike Pii ja kiigelaud“ lavakujundusest. Manusest leiab joonistusvõistluse täpsed juhised, mille saab ka välja printida ning teadete tahvlile lisada.

I.L.S. Projekt ja Ugala teater on pannud joonistusvõistlusele välja ka vahva auhinna – päris ehtsa kiigelaua.

Ilu on aga teatavasti vaataja silmades ja sel põhjusel valitakse võitja loosi teel ning kiik paigaldatakse valituks osutunud lapse kodukoha, lasteaia või kooli mänguväljakule. Kõigist võistlusele laekunud töödest valmib uhke näitus, mida saab näha Viljandis Sakala Keskuses Ugala jõulumaal 7.–18. detsembrini.

Ugala jõululavastus „Väike Pii ja kiigelaud“ räägib loo väikesest karupojast nimega Pii, kes otsib endale sõpru, kellega koos kiigelaual kiikuda. Mängukaaslaste leidmiseks asub väike Pii rännakule, mille jooksul kohtab ta veidraid ja naljakaid tegelasi ning satub ootamatutesse seiklustesse.

JOONISTUSVÕISTLUSE ÜLESANDED JA TINGIMUSED

Joonistusvõistlusel osalemiseks palume teie rühma/klassi lastel joonistada kolmel teemal:
1.       teema: TIGEDAD TIBUD (Tigedaid tibusid tahakski pildile.)
2.       teema: PÄIKE JA VIHMAPILV (Võivad olla nii koos kui eraldi ja eriti toredad oleksid variandid, kuidas üks teise minema ajab.)
3.       teema: SIGIN-SAGIN SUURES LINNAS (Erinevad variandid linnatänavatest.)
4.       teema: KÕIGE TOREDAM MÄNGUVÄLJAK MAAILMAS (Võiks siis olla igasugu toredaid mänguplatside atraktsioone ja muidugi lapsi ja kõiki muid, kes seal lustivad.)

Tingimused:
·         Joonistada tuleb A4 paberile.
·         Soovitame joonistamiseks kasutada värvipliiatseid või rasvakriite.
·         Pildi joonistusepoolsele küljele märkida ka joonistuse autori nimi ja vanus.
·         Pildi tagaküljele palume märkida kas lastekollektiivi nimi ja kontakttelefon või lapse vanema nimi ja kontakttelefon.

KUHU SAATA
Võistlustööd tuleb teele saata hiljemalt 18. oktoobril. Postituse saajaks tuleb märkida Ugala teater ning aadressiks on Pargi 1c, 71020 Viljandi. 

LOOSIMINE
Võidutöö loosimine toimub 26. oktoobril. Võitjaga võetakse ühendust esimesel võimalusel ning võitja nimi avaldatakse ka Ugala teatri kodulehel.

Kontakt
Heigo Teder
Ugala teatri korraldusjuht
tel 5344 1478

*
Teate edastas:

Mari Nurk
turundus- ja avalike suhete juht
SA Ugala Teater
tel 56635570

Kommentaare ei ole: