13. aug 2011

Klassiõpetajate koostööseminar Võrus

8.-9.aug toimus programmi „Üldhariduse pedagoogide kvalifikatsiooni tõstmine 2008-2014“ raames Võrus klassiõpetajate koostööseminar.
Seminari eesmärgiks oli luua aktiviseeriv ja koostöine õpikeskkond, mis andis osalejale võimaluse kogeda koostööd ja kavandada enda osa selles. 
Seminaril tutuvstati vastloodud Eesti Klassiõpetajate Liitu. Ettekande tegi sel teemal liidu juhatuse esimees Küllike Kütimets.



Klassiõpetajate liiduga koostöövõimalustest on huvitatud nii Tartu kui ka Tallinna Ülikoolid. Koostöö teemal võtsid sõna Airi Kukk ja Mare Müürsepp Tallinna Ülikoolist ning Aili Saluveer ja Evi Saluveer Tartu Ülikoolist.

Seminaril esines väga huvitava ettekandega Eesti Kaubandus Tööstuskoja haridusnõunik Tiia Randma teemal „Miks ettevõtlikkus?“.

„Ettevõtlik kool - hariduse kvaliteedi tõstmine läbi ettevõtliku hariduse“ oli „Ettevõtlik kool“ programmijuhi Kristi Ruusamäe ettekande teema.

Teisel seminari päeval toimus õpetajatele koolitus teemal „Suhtle tööl sujuvalt“, koolitajateks Veikko Täär ning Ülli Kukumägi.
Käesoleva koolituse eesmärgiks oli parendada osalejate suhtlemisoskust, teha seda professionaalsemaks nii kolleegide kui klientidega, vähendades ning ennetades koolitusel omandavate oskustega ja teadmistega konfliktsete situatsioonide teket töökohal, muutes seeläbi organisatsiooni efektiivsemalt toimivamaks.

Programmi elluviimist toetavad Euroopa Sotsiaalfond ja Eesti riik.



Kommentaare ei ole: