30. märts 2014

E-viktoriini FINAAL Kuressaares

Lisavoor 2. ja 3.klassidele on läbitud, žüriiga kontrollitud ja kokkuvõte tehtud. Tegemist oli väga-väga tublide vastajatega, võistlus oli pingeline. Kuid möödavastamisi oli ja neile lisandus CAPS LOCK kasutamine, mis juhendis on  keelatud. Rohkem eksiti Titanicu kodusadama nimetamisel, tähesegadikust jutu pealkirja kirjutamisel, pollari tähenduses, jäälinnu munade värvuse nimetamises. 

FINALISTIDE nimekiri sisaldab nii 2.ja 3.klassid ja kordavalt ka 4.klassid. Loe siit!

Palju õnne! Ootame kõiki finaliste juhendajatega viimasele voorule ja sellele järgnevale viktoriini  pidulikule lõpetamisele. 

Finaal toimub 11. aprillil algusega kell 14.00 Saaremaa Ühisgümnaasiumis, autasustamine algab 16.00 (võimalusel 15.30), ürituse lõpp kell 17.
·  Palume kaasa võtta märtsikuu ajakirjad, lisaks ka 1. ja 2.vooru ajakirjad. 
·  Kuna koolis on võimalik sööklas lõunat süüa, siis soovitame sellega arvestada enne viktoriini algust ja varem kohale tulla. SÜG-is toitlustamise võimalustega saab tutvuda siit: http://www.syg.edu.ee/uus/syg/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid=71
·  Lõunast  huvitatuil palun mulle teada anda! Söökla oskaks arvestada. See otsus peaks olema päris kindel, sest tegemist on reedega ja toiduvarud ehk pigem täpsed. 
·  Mandrimaalt saabujatel soovitan arvestada ööbimisega. Hea võimalus on SÜG i hostelis. Loe hosteli kohta rohkem siit: http://www.syg.edu.ee/hostel/



Olgem kevadiselt rõõmsad ja kohtumiseni Kuressaares!



Kommentaare ei ole: