19. märts 2015

Konverents „NUTT* tuleb peale“

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kutsub 15.-17. aprillil osalema HITSA rahvusvahelisel hariduskonverentsil
„NUTT* tuleb peale“

Ootame kõiki õpetajaid, koolijuhte, haridustehnolooge jt haridustöötajaid hariduskonverentsile „NUTT* tuleb peale“, mis keskendub sellele, kuidas NUTT ehk Nutikas Uue Tehnoloogia Tarbija mõjutab muutunud õpikäsitust ning mil moel tehnoloogia abil õppeprotsessi parandada.

Konverentsil saavad sõna nii Eesti kui väliseksperdid, tutvustades uudseid võimalusi, mida pakub tehnoloogia õppetöös. Välisesinejate seas on tunnustatud haridusekspert professor Elisabeth Burd, kes on mänginud juhtivat rolli programmeerimise õpikäsituse juurutamises ning juhib ümberpööratud klassiruumi metoodika rakendamist Newcastle’i ülikoolis Austraalias. Sõna saab App Inventori juht David Wolber, kelle Google’i ja MIT veebilehtedel olevaid õppematerjale on kasutanud tuhanded uute rakenduste loojad. Peter Rafferty Green Park Primary’st Suurbritanniast räägib sellest, kuidas koolid saavad blogisid kasutada platvormina kohalikus, riiklikus ja rahvusvahelises koostöös, sest just tema kool on olnud haridusblogimise revolutsiooni ning Google’i haridusrakenduste kasutamise eesotsas.

Lisaks ettekannetele saavad osalejad ka praktilisi näpunäiteid töötubades. Muuhulgas uuritakse, kuidas on tehnoloogiad ja elustiil muutnud õpilaste õpistiile ja mida peaksid õpetajad õpetamisel arvestama, mis on õpilugu ja kuidas selle võimalusi parimal moel ära kasutada aga ka näiteks seda, mil moel ilmingupõhise õppega innustada uusi teadmisi omandama.

Konverentsil tutvutakse Eesti koolide parimate praktikatega, niisiis saab iga osaleja kaasa võtta hulgaliselt häid ning toimivaid töövõtteid ka oma kooli haridusasutusse ja klassitundi kasutamiseks!

HITSA hariduskonverentsi eelkonverents toimub 15. aprillil Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduse Keskuses. 
Konverentsi põhiprogramm 16.-17. aprillil toimub Tallinna Tehnikaülikooli Tudengimajas.

Tutvu konverentsi programmiga ja registreeru juba täna: www.innovatsioonikeskus.ee/et/konverents
Registreerumine on avatud 5. aprillini 2015.a.

*NUTT ehk Nutikas Uue Tehnoloogia Tarbija


Lisainfo:
Triin Kangur
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
tel: 651 0105
e-post: triin.kangur@hitsa.ee
www.hitsa.ee

www.facebook.com/innovatsioonikeskus

Kommentaare ei ole: