9. apr 2016

Hitsa kutsub õpetajaid veebiseminaridele

Teisipäeval, 12. aprillil 2016 toimub kaks veebiseminari:
kell 17.00 veebiseminar "Õpiveeb" 
Õpiveebi tutvustab Diana Veskimägi Pärnu Vanalinna Põhikoolist: „Õpiveeb soovib muuta õpetaja elu lihtsamaks ja õppimist huvitavamaks, arendades õpetajatele ja õpilastele veebikeskkonda, kus jagada õppematerjale, teha interaktiivseid harjutusi ja kontrolltöid.“ Veebiseminaril on osalema oodatud kõik huvilised, kuna Õpiveebi kasutamine on nii lihtne, et hakkama saab ka algaja arvutikasutaja. Veebiseminar toimub Koolielu portaali õppija kuu raames.

kell 19.00 veebiseminar „Projektitöö Twinspace´is“  
eTwinningu ekspert Varje Tipp Pärnumaa Kutsehariduskeskusest räägib, kuidas kavandada ja läbi viia projektitööd TwinSpace´is. Registreerumine 11. aprillini.  

Esmaspäeval, 18. aprillil algusega kell 19.00 toimub veebiseminar "Koolielu uued töövahendid märtsis"
Igakuine töövahendite tutvustamise veebiseminaride-sari jätkub ning taaskord saab tutvuda mitme erineva ja koolitöös kasuliku töövahendiga. Läbi viib traditsiooniliselt Ingrid Maadvere HITSAst, Gustav Adolfi Gümnaasiumist.   

Teisipäeval, 26. aprillil algusega kell 19.00 toimub veebiseminar "Ajaveeb lasteaia õppetöös"
Alasniidu Lasteaia arendusjuht Kristel Einaste-Lukk räägib oma lasteaia näitel, kuidas kasutada õppetöös ajaveebi võimalusi. Veebiseminar toimub Koolielu portaali õppija kuu raames.

Reedel, 29. aprillil algusega kell 17.00 toimub veebiseminar "Õpetaja professionaalne areng digiajastul".
Tallinna Ülikooli kutsepedagoogika lektor ja HITSA koolitaja Heidi Paju räägib õpetaja professionaalse arengu võimalustest digiajastul. Veebiseminar toimub Koolielu portaali õppija kuu raames.

Pärast veebiseminarile registreerumist saadetakse meilile automaatselt seminaritoa link, number ja salasõna. Palun kontrollige sisestatud meiliaadressi korrektsust!

Lisainfo: HITSA veebiseminarid; salvestatud veebiseminaride arhiiv.

Lugupidamisega,

Kristi Semidor ja Ingrid Maadvere
Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus

Kommentaare ei ole: