17. okt 2006

Klassiõpetajate kogukonna kontaktisikud maakondades

Tänaseks on olemas juba esimesed kontaktisikud, kes hakkavad maakondades koordineerima klassiõpetajate kogukonna tööd. Juba praegu võite pöörduda kontaktiiskute poole, kui Teil on tekkinud kogukonna edaspidise töö osas küsimusi. Praegu kasutame info levitamiseks ajaveebi, aga mõne aja pärast käivitub kogukonna portaal, mis on palju mahukam ja suuremate võimalustega. Seal luuakse kõigile liikmetele juurdepääs virtuaalseks suhtelemiseks, info vahetamiseks ja ideede jagamiseks. Portaali avamisel toimub koolituspäev maakonna kontaktisikutele, kes omakorda jagavad info laiali maakonnas.

Need maakonnad, mis on veel kontaktisikutega katmata, ootame ettepanekuid ja sooviaavaldusi. Palun andke teada, kas Signele või Varjele.

Annika Lond
Viljandi, Kalmetu Põhikool
Kontakt: annika[ät]kalmetu.vil.ee

Ingrid Maadvere
Tallinn, Lasnamäe Lasteaed-Algkool
Kontakt: ingridmaadvere[ät]hot.ee

Ivi Kukk
Järva mk, Paide Gümnaasium
Kontakt: ivikukk[ät]gymn.paide.ee (esimesel kokkusaamisel küll ei õnnestunud osaleda, aga on nõusoleku andnud, sellega edaspidi tegeleda)

Margit Lindau
Saare mk, Salme PK
Kontakt: margit.lindau[ät]salme.edu.ee

Raina Tiidovee
Saare MK, Kuressaare Gümnaasium
Kontakt: Raina.Tiidovee[ät]oesel.edu.ee

Reet Saare
Viljandimaa, Puiatu Lasteaed- Algkool
Kontakt: reet.saare[ät]mail.ee (esimesel kokkusaamisel küll ei õnnestunud osaleda, aga on nõusoleku andnud, sellega edaspidi tegeleda)

Signe Piirsalu
Tallinn, Tiigrikool
Kontakt: signe[ät]tiigrihype.ee

Tiina Markus
Läänemaa,Virtsu Põhikool
Kontakt: tiina.markus[ät]mail.ee

Tuuli Koitjärv
Pärnu linn, Pärnu Vanalinna Põhikool
Kontakt: tuulikoitjarv[ät]hot.ee

Varje Tipp
Pärnu linn, Koolielu algõpetuse aineekspert
Kontakt: ti.varts[ät]mail.ee

Kogukonna liikmed: Kersti Mellik, Reet Saare, Tuuli Koitjärv, Annika Lond, Heli Uustal, Mare Kabel, Ingrid Maadvere, Mai Teelok, Sille Pihor, Anu Tamm, Merle Tiiter, Tiia Salm, Marju Raieste, Tiiu Maide, Krista Kirikall, Oksana Nazarova, Terje Sats, Anu Krinal, Kersti Mellik, Malle Pehk, Eha Kaukvere, Ene Vokk

Kommentaare ei ole: