9. veebr 2009

"Tere, Kevad!" kutsub taas

Taas algab loodushariduslik ettevõtmine "Tere, Kevad!" – nagu juba paljudel eelnevatel aastatel, kutsume jälle lapsi koos õpetajate ja vanematega loodusesse kevadet otsima ja leidma ning oma tegemisi teistega jagama. Osalema on oodatud meie kõigi koolide 1.-9. klasside õpilased ning lasteaedade vanemate rühmade lapsed koos õpetajatega. Projekti tegevused algavad 2. märtsil ja kestavad mai keskpaigani.

Õpetajad saavad gruppe projektis osalemiseks registreerida veebilehel http://tere.kevad.edu.ee viida 'Registreerumine' kaudu. Palume registreeruda hiljemalt 27. veebruariks.

Enne projekti algust - 16. veebruaril Tallinnas ja 26. veebruaril Tartus - toimuvad infopäevad, mis on mõeldud peamiselt neile õpetajatele, kes meiega koos varem kevadet otsinud ei ole. Seal toimub projekti tegevuste ja kevadekuulutajate lähem tutvustus. Infopäevadele palume registreeruda hiljemalt 13. veebruariks projekti veebilehel viida 'Koolitus' kaudu.

Ühine kevadeotsimine toimub juba neljateistkümnendat aastat. Eelmisel aastal avastasid üheskoos kevadet kokku umbes 6000 õpilast enam kui 200st koolist ja lasteaiast. Arvukat osalust ootame ka sel kevadel. Projekti "Tere, Kevad!" 2009 viivad läbi SA Tartu Keskkonnahariduse Keskus ja MTÜ Studio Viridis Loodusharidus ning projekti toetavad Tiigrihüppe Sihtasutus ning Keskkonnainvesteeringute Keskus.
Lisainfo: http://tere.kevad.edu.ee/, e-post: kevad.org@irc.ee

Kohtumiseni Kevades!

Autor: Viktor Muuli

allikas: Koolielu

Kommentaare ei ole: