16. apr 2014

Tähekese ja Hea Lapse e-viktoriin on lõppenud


Tänaseks on e-viktoriin lõppenud. Me ei osanud ette arvata, kui palju osavõtjaid sellesse interaktiivsesse mängu kaasame, kuid registreerimisel oli põhjust üllatuda.  Üldine osavõtjate arv võistkonniti oli 371. Seega õpilasi oli siia kaasatud 742. Väga aktiivne osalus oli 2.ja 3.klasside vanuserühmas, kokku 310 võistkonda. 61 võistkonda alustas 4.klasside vanuserühmas.  Eraldi arvestust 2. ja 3.klasside osas ei tehtud, olid ühes vanuserühmas. 

Miks me seni maakonnas toimunud e-viktoriini üleriigiliseks kuulutasime? Kogusime paar aastat  julgust ja võtsime EKÕLi juhatuse, siinjuures nimetan ma Küllike Kütimetsa, ettepaneku vastu. 

Usun, et meie viktoriin täitis oma eesmärke - õpilased avastasid enda jaoks huvitavad ajakirjad Täheke ja Hea Laps. Oma eelmiste aastate kogemustest võin tõdeda, et viktoriinis osalemise käigus  kasvas mu klassis Tähekese tellimine koju. 

Teiseks eesmärgiks oli meeskonnatöö oskuste kujundamine arvutit kasutades. Algus siin on tehtud :). 

Mul oli rõõm tutvuda mitme mandriõpetajaga, tihe suhtlus käis juhendajatega. Tore oli kohtuda finaalis! 

Suured - suured tänud kõikidele väikestele  osavõtjatele ja juhendajatele kaasalöömise eest! 

Siinjuures edastan teile finaali protokolli, mille leiate saareklop.edu.ee-lt.  www.saareklop.edu.ee-lt leiate ka Saarte Hääle loo, sest finaalüritusel käis kohapeal ajakirjanik. Ei teadnud, et ajakirjandus seda kajastab! 

Suur-suur tänu Margit Mägile sponsorite leidmisel ja autasude komplekteerimisel, tuhat tänu Irena Sink´ile ja Tiia Rihvk´ile, kes koostasid küsimused ja olid abiks laekunud vastuste kontrollimisel. 

Siinjuures vaade tagasiside veebitahvlile. Kutsun ka juhendajaid oma arvamust avaldama, tehes seda www.saareklop.edu.ee


Päikest ja ikka rõõmsat meelt! Õnnelikku kevadet!

PS Palve neile finaalis osalenutele, kes üritusel ka pilti tegid. Kas olete nõus jagama fotosid meiega? Oleksin väga tänulik.

1 kommentaar:

Tuuli Koitjärv ütles ...

Head kolleegid!

Suur tänu seda vankrit vedamast!
EKÕL-i juhatus